Aanmeldingen

​​​​​​​​​Als u uw kind wilt aanmelden voor onze school, kunt u dat doen door middel van een inschrijfformulier. Deze formulieren zijn op school verkrijgbaar. U kunt uw kind al op heel jonge leeftijd inschrijven. ​​In Wormerland geldt de regel dat uw kind minimaal een half jaar voordat het vier jaar wordt, ingeschreven moet zijn op een basisschool.
Wilt u eerst graag meer informatie over onze school? Dan kunt u altijd een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer. Wij ontmoeten u graag voor een kennismakingsgesprek.

 
Meer informatie over onze school, kunt u hier​ lezen in het schoolkatern.​

 
Als uw kind staat in geschreven bij onze school dan mag uw kind,​ in de maand voordat  hij/zij vier jaar wordt, komen 'proefdraaien' op school. De kinderen worden uitgenodigd om m​ee te doen in de groep. Het gaat om ongeveer vier dagdelen, afhankelijk van de tijd van het jaar, de groep en het kind. Zo maken ze kennis met hun nieuwe klasgenootjes, de leraar en met de manier van werken in de groep. Hiervoor neemt de toekomstige leraar van uw kind contact met u op. Als uw kind vier jaar geworden is, mag het iedere dag naar school.

 

Wilt u een afspraak maken om kennis te maken met de school dan kunt u ons bellen of mailen. Zie voor de gegevens onder aan deze pagina.