Groep 6

3 april

 Schetsen in het Wormerveld. Met de boot gaan we het Zwet op.

poel 2.JPG
 

IMG_0318.JPG 


 

1 april    ​Er komt een echte kok in de klas

​De kok van gasterij 't Woud laat ons verschillende smaken en ingrediënten proeven en vertelt ons hoe we een gezond gerecht kunnen maken. Aan de slag!

We hebben genoten van deze praktische les.

IMG_0270.JPG

IMG_0289.JPGIMG_0294.JPG3 april Grote Rekendag

Vandaag is alles uit verhouding. We maken  een hinkelbaan, een zonnebril, een badslipper, een riem, een suikerklontje voor de Grote rekenreus. Alles moet 3 maal vergroot worden. dat wordt meten en rekenen.....

IMG_0257.JPG
 

6 maart 2019 

​Bezoek aan archeologisch museum "Het Huis van Hilde". 

​Met geschiedenis hebben we de thema's jagers en boeren en de Romeinen afgerond. Er is hierover van alles te zien en te doen.

huis van Hilde.jpg​​

Maart 2019

​We oefenen voor het landenthema Eurpoa een dans uit de Balkanlanden.

oefen.jpg 

uitvoering.jpg
 

​​5 december 2018

​Dit jaar viert groep 6 voor het eerst Sinterklaas met surprises en een rijm voor ieder kind. En wat was er veel werk besteed aan de surprises. Het was een heel gezellige dag!

IMG_5021.JPG​​

​11 november is de dag, dat......st maarten.JPG


 ​Wij zijn er klaar voor!​


 

​6 november 2018

les met ouders.jpg

 Vandaag zijn de ouders ui​tgenodigd om een les bij te wonen. We hebben het over grenzen stellen en een stevige houding aannemen. We gaan samen met de oudersChinees boksen. Je duwt dan tegen andermans handen of  er wordt tegen jouw handen aangeduwd. Schijnbewegingen maken mag.  Het is de bedoeling dat je iemand uit evenwicht krijgt. Deze oefening valt en staat bij een stevige houding en een goede concentratie. De opkomst van ouders was zeer goed en het was een geslaagde les!

10 oktober 2018 

foto techniekdag.JPG 

 

4 oktober 2018

Start Kinderboekenweek

IMG_1239.JPG 

​augustus 2018

We zijn weer begonnen !

​​​Aan het begin van het schooljaar maken de kinderen een lijstje waarop staat wat ze ​​belangrijk vinden dat er in de klas gebeurt en geeft ieder kind ook aan welke regel hij of zij belangrijk vindt . Waar gaan we dit jaar aan werken? Alles samenvattend kwamen we samen op de volgende regels en onze missie.

IMG_1240.JPG 


​​​
 

  • InhoudstypeMap
    NaamPaginas
    Gewijzigd23-9-2016 12:41
    Gewijzigd doorConny Bleeker
    Lengte (seconden)